Ανακοίνωση σχετικά με το θάνατο του συναδέλφου δικηγόρου, Διονύση Σ. Ζλακώνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, σε έκτακτη συνεδρίασή του την 11η Μαρτίου του έτους 2019 και ώρα 18:00 μ.μ., μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου δικηγόρου, Διονύση Σ. Ζλακώνη, αποφάσισε ομόφωνα:

  • Να απευθύνει πρόσκληση στο σύνολο των Δικηγόρων Χαλκίδας όπως παραστούν στην εκφορά του αείμνηστου συναδέλφου η οποία πρόκειται να λάβει χώρα την 12η Μαρτίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας Ευβοίας (Η σορός θα ευρίσκεται στον Ιερό Ναό από ώρας 14:30 μ.μ.).
  • Να κατατεθεί στεφάνι σε ένδειξη τιμής στην μνήμη του συναδέλφου και να εκφράσει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ειδικότερα στην σύζυγο του εκλιπόντος κ.Λίλιαν Ζλακώνη και στον εξαίρετο συνάδελφό μας υιό του κ.Στέφανο Δ.Ζλακώνη.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας, διά της παρούσας απόφασης του επιληφθέντος αρμόδιου Δ.Σ., αποφάσισε την αποχή των Δικηγόρων Χαλκίδας από τα καθήκοντά τους κατά το προσεχές διήμερο, ήτοι την 12η και 13η Μαρτίου του έτους 2019, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης στον αείμνηστο συνάδελφο μας. Κατά την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας θα παραμείνουν κλειστά.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣΧ