ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ –

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι μεταξύ του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας και του Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο» συνήφθη η από 05.10.2021 Προγραμματική Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών, η οποία εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του άνω Φορέα και αφορά την παροχή υπηρεσιών από Δικηγόρους – μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας για το νομικό έλεγχο εγγραπτέων πράξεων και τη νομική υποστήριξη των συναλλασσόμενων στο Κτηματολογικό Γραφείο Χαλκίδας.
Σε συνέχεια της σύναψης της άνω σύμβασης, καλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας 20 ωρών με αντικείμενο τη νομοθεσία του Εθνικού Κτηματολογίου, τη λειτουργία των υπηρεσιών των κτηματολογικών Γραφείων και το περιεχόμενο των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως ειδικότερα περιγράφεται στην άνω Σύμβαση, να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας από τη Δευτέρα, 11.10.2021 έως την Παρασκευή, 29.10.2021.
Η παρακολούθηση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη συμμετοχή των Δικηγόρων-μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας στη διαδικασία επιλογής που θα ακολουθήσει για την κατάρτιση Μητρώου Νομικών Εισηγητών, όπως η διαδικασία αυτή περιγράφεται αναλυτικά στη συναφθείσα σύμβαση.
Σας γνωρίζουμε ότι για το χρόνο διεξαγωγής των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Επισυνάπτεται η από 05.10.2021 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του ΔΣΧ και του Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο» προς πλήρη ενημέρωσή σας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ