Σάββατο 15 Ιούν 2024

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζουμε σήμερα στο νέο αναβαθμισμένο ιστότοπο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, που φιλοδοξεί να περάσει το Σύλλογό μας σε μια νέα εποχή επικοινωνιακής αμεσότητας.

Ο νέος ιστότοπος, που τίθεται στη διάθεση των μελών μας, έρχεται για να συνεισφέρει στη ριζική βελτίωση της παροχής υπηρεσιών άμεσης και αποτελεσματικής ενημέρωσης στα μέλη μας για την ευκολότερη πρόσβασή τους σε υπηρεσίες, που παρέχουμε πλέον προς αυτά.

Προς τον σκοπό αυτό, σας ενημερώνουμε, ότι από την έναρξη της λειτουργίας του ιστότοπου, οι ενημερώσεις και οι ανακοινώσεις κλπ, που μέχρι σήμερα σας αποστέλλονταν με e mail, πλέον θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στα σχετικά πεδία της.

Προσπάθειά και επιδίωξη μας είναι η άμεση και αποτελεσματική  υποστήριξη στα μέλη μας, προκειμένου να διευκολύνεται η καθημερινή εργασία τους καθώς και να παρέχεται άμεση ενημέρωση για τις δραστηριότητες τόσο του Συλλόγου μας όσο και των φορέων της πόλης.

Προκειμένου να ευοδωθεί αυτή η συνεχής προσπάθεια, προσβλέπουμε στη συμμετοχή και συμβολή όλων σας με προτάσεις σας για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω του ιστότοπου και με την ελπίδα πως ο δικτυακός χώρος του Συλλόγου θα λειτουργήσει ως ένα χρηστικό εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων – μελών μας με στόχο να διευκολύνει τη δύσκολη καθημερινότητα, που όλοι βιώνουμε στην προσπάθεια εξυπηρέτησης του πολίτη με αξιόπιστες υπηρεσίες και λειτουργικές λύσεις.

 

Χαλκίδα, Ιούλιος 2018

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αθ. ΓΚΙΚΑΣ